Ultima ora
Publicat: vineri, 22 martie 2013

Demnitarii vor fi cazați într-un singur bloc din București

Demnitarii vor fi cazaţi într-un singur bloc, de 64 de apartamente, de pe strada Mihai Eminescu. Majoritatea locuințelor au între 3 și 5 camere, suprafețele fiind cuprinse între 105 și 227 de metri pătrați, informează Guvernul.

 Pe lista apartamentelor administrate de RA-APPS care vor fi folosite în continuare ca locuințe de serviciu apar doar 4 apatamente cu câte două camere, cu suprafețe utile cuprinse între 56-100 de metri pătrați, celelalte fiind de 3,4 sau 5 camere. Apartamentele cu 5 camere şi o parte dintre cele cu 3 şi 4 camere dispun şi de câte o cameră de serviciu.

Astfel de locuințe sunt evaluate pentru această zonă la circa 115.000 de euro.

Miniștrilor, miniștrilor delegați, secretarilor de stat şi persoanelor asimilate li se atribuie temporar locuinţe de serviciu ale RA-APPS, secretarii de stat putând ocupa casa timp de trei luni de la numire, iar miniştrii având dreptul la un contract de închiriere pe un an, care poate fi prelungit.

Locuinţa de serviciu se pune la dispoziţie beneficiarilor complet dotată, inclusiv cu mobilier, iar chiria, cheltuielile de întreţinere a locuinţelor de serviciu şi amortizarea bunurilor din dotarea acestora, inclusiv a mobilierului, se asigură de instituţiile publice în care îşi desfăşoară activitatea beneficiarii, în limita unei sume de 18.600 lei anual pentru fiecare beneficiar în parte.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>