Ultima ora
Publicat: marți, 04 februarie 2014

Despăgubiri pentru persoanele care au avut depozite la CEC pentru autoturisme Dacia

Camera Deputaţilor a aprobat marţi despăgubirea persoanelor care au avut depozite la CEC în vederea achiziţionării de autoturisme Dacia. Decizia a fost adoptată cu 306 voturi „pentru” şi 3 „împotrivă”.

Propunere legislativă a fost depusă în 2011 de parlamentari ai PDL şi ai minorităţilor naţionale. Despăgubirile se vor acorda atât pentru perioada depozitului constituit la CEC, cât şi pentru perioada depozitului constituit la BRD. Prin urmare, pentru persoanele care au depus sume de bani la CEC înainte de 1 ianuarie 1990, calculul sumelor se va face cu raportare la data de 1 ianularie 1990, până la data de 31 decembrie 2013, iar pentru persoanele care au depus la CEC după data de 1 ianuarie 1990, calculul se va face cu raportare la data efectuării depunerii la CEC până la data de 31 decembrie 2013.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>