Ultima ora
Publicat: vineri, 07 februarie 2014

Directoarea Institutului Cantacuzino, înlocuită în funcţie de către fostul manager

Directoarea Institutului Cantacuzino, Aurelia Drăghici, a fost eliberată diun funcţie de către ministrul Sănătăţii. La conducerea Institutului Cantacuzino a revenit Radu Iordăchel, care fusese demis în iulie 2013, de către ministrul Eugen Nicolăescu, din cauza unor probleme de management.

Iordăchel a fost repus în funcţie după ce a câştigat în instanţă supendarea ordinului prin care a fost demis, până la judecarea cererii acestuia de anulare a dispoziţiei ministrului Sănătăţii.

El a mai fost demis şi în 2010, de ministrul sănătăţii de atunci, Cseke Attila, pe motiv că planul de măsuri corective şi de remediere a deficienţelor la liniile de producţie ale institutului nu au fost îndeplinite.

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a declarat, vineri, referitor la linia de fabricaţie a vaccinului antigripal de la Institutul Cantacuzino că s-ar fi întâmplat „lucruri cu rea-voinţă”.

„Am solicitat şi altor organe abilitate ale statului să ne pună la dispoziţie unele informaţii – pe care noi nu putem să le avem, pentru că nu avem de unde – dacă sunt suspiciuni ca pe toată linia de ferabricaţie să se fi întâmplat şi lucruri cu rea-voinţă. Avem şi asemenea informaţii”, a declarat ministrul Sănătăţii.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>