Ultima ora
Publicat: marți, 04 februarie 2014

Disney va concedia sute de oameni din divizia de jocuri video

Grupul Disney, un gigant american în media şi divertisment, se pregăteşte să concendieze câteva sute de persoane din divizia sa de jocuri video, a anunţat The Wall Street Journal.

Reducerile de personal de la Disney Interactive ar trebui să înceapă de miercuri, după publicarea rezultatelor trimestriale ale grupului, prevăzută în cursul serii.

Divizia Disney Interactive are aproximativ 3.000 de angajaţi.

Gigantul american pierduse deja 87 de milioane de dolari în exerciţiul financiar care s-a încheiat la sfârşitul lunii septembrie.

Unul dintre cele mai recente jocuri ale sale, „Disney Infinity”, a fost totuşi un succes neaşteptat, fiind vândute 3 milioane de copii pe plan mondial după lansarea sa din august 2013.

În prezent, grupul dezvoltă în prezent noi versiuni de jocuri cu super-eroii Marvel şi cu personajele din franciza „Războiul stelelor”.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>