Ultima ora
Publicat: marți, 03 decembrie 2013

Dosarul privatizărilor strategice: Codruț Șereș, condamnat la șase ani de închisoare

Fostul ministru al Economiei, Codruț Șereș, a fost condamnat, marți, la 6 ani de închisoare cu executare, în dosarul privatizărilor strategice. Decizia nu e definitivă.

Decizia a fost luată de un complet de trei judecători și va fi judecată peste câteva luni la completul de cinci judecători.

Dosarul a fost trimis în judecată în 2009 de procurorii DIICOT.

Corduț Șereș și Zsolt Nagy sunt acuzați că ar fi contriobuit la realizarea a șapte privatizări strategice, creând un prejudiciu de milioane de euro.

În același dosar, Nagy a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>