Ultima ora
Publicat: sâmbătă, 11 ianuarie 2014

Dosarul Referendumului: Doi inculpaţi şi-au recunoscut vinovăţia

Doi dintre inculpaţii din dosarul Referendumului şi-au recunoscut faptele, vineri, în fata judecătorilor de la Inalta Curte. Pe de altă parte, judecătorii au respins cererea liderului social-democrat, Liviu Dragnea, de returnare a dosarului la DNA.

Simona Cristina Predut si Marius Marinel Predut au anuntat prin intrmediul avocatului ca au falsificat semnaturi si au introdus mai multe buletine in urma de vot. Ei au activat la o secţie la referendumul din 2012 ai PC si PNL. Aceştia vor
beneficia de o reducere a limitelor de pedeapsa pentru faptele recunoscute.

În cazul lui Liviu Dragnea care a cerut returnarea dosarului la DNA pentru refacerea urmaririi penale efectuate sub conducerea procurorului Lucian Papici. Magistratii au stabilit ca nu se impune ca refacerea urmaririi penale sa fie luata in calcul in acest moment si astfel dosarul va continua sa fie judecat.

Reacţia vicepremierului

„Nu știu despre cine e vorba, cei doi s-or fi sfătuit cu avocații. Nu au ce să spună despre mine. Cred că eu sunt programat pentru 14 februarie pentru declarații în instanță. Nu am văzut nici în rechizitoriu nici în actul de urmărire penală probe concludente, dar procesul merge înainte și voi spune ce am de spus în fața instanței”.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>