Serviciu  informatii in sistem RSS
Ultimele titluri
Ultima Oră

Două comedii ale Teatrului Naţional din Bucureşti în concurs, la festCO – ediţia a XV-a!

În cadrul Festivalului Comediei Românești festCo, au fost alese două spectacole ce fac parte din repertoriul Teatrului Național „I.L. Caragiale” din București. Cei care vor pune piesele în scenă sunt unii dintre cei mai jucați dramaturgi români contemporani, iar regizorii sunt nume foarte cunoscute ale teatrului național. Piesele de teatru din repertoriul TNB selectate pentru ediția aniversară festCo, cea de-a XV-a, sunt „Angajare de clovn” de Matei Vișniec, regia Ion Caramitru și „Luminița de la capătul tunelului” de Radu F. Alexandu, regia Mirecea Cornișteanu. Aceste două comedii s-au bucurat de aprecierea publicului și de opinii critice dintre cele mai favorabile. Cele două comedii le puteţi vedea în următoarea perioadă la sediul teatrului, mai exact: la Sala Studio – „Angajare de clovn” (piesa lui Vişniec într-o montare suprinzătoare!) şi la Sala Atelier – „Luminiţa de la capătul tunelului” (o satiră virulentă la adresa clasei politice româneşti postrevoluţionare).

Festivalul se va desfășura în perioada 27 mai – 4 iunie 2017. Biletele pentru festCO 2017 vor fi puse în vânzare la sfârșitul lunii aprilie pe www.comedie.ro și  www.festCO.ro.

Biletele pentru următoarele reprezentaţii cu „Angajare de clovn” (6 aprilie, 22 aprilie: ora 19.30) şi „Luminiţa de la capătul tunelului” (30 martie, 31 martie, 20 aprilie: ora 20.00) pot fi achiziţionate de la Casa de bilete TNB şi online, pe www.tnb.ro şi www.mystage.ro.

 

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=77462

Publicat de la data Mar 27 2017. Categorii Cultură.

Zona comentariilor

Meteo în țară

24 martie 2018, 18:06
 

E
Soare
2°C
4 km/h
Perceput de temperatură: 4°C
Presiunea: 1010 mb
Umiditate: 60%
Vânt: 4 km/h E
Rafale de vânt: 4 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 6:12
Apus: 18:33
Prognoza 25 martie 2018
Zi
 

ENE
Noros
2°C
Vânt: 7 km/h ENE
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 2
Noapte
 

ENE
Ploaie cu zăpadă
0°C
Vânt: 11 km/h ENE
Rafale de vânt: 14 km/h
max. UV-Index: 2
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 81.465 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team