Ultima ora
Publicat: duminică, 23 februarie 2014

Dovada că dragostea durează până în ultima clipă

 Rooie Marck, în vârsta de 54 de ani, care suferea de o boală în stadiu terminal, a mai vrut o șansă la o ultimă dorință, după ce doctorii i-au mai prezis doar câteva zile de trăit. Dorința acestuia a fost de a-și mai vedea încă odată echipa favorită și anume Fayenoord Rotterdam.

Şefii clubului au fost de acord și au aranjat ca acesta să vadă primul antrenament, chiar lângă gazon. Marck a fost însoțit de câțiva prieteni și de fiul său. După 12 minute de antrenament, suporterii, prezenți în tribune, au ridicat un banner cu chipul acestui si culorile sale favorite, în timp ce îi cântau” You will never walk alone”!

Rooie, vizibil marcat, a găsit puterea de a merge fără ajutor pentru a le mulțumi fanilor. După câteva zile de la această întâmplare, Marck a trecut în lumea celor drepți.

Sursă foto: supportersnotcustomers.com

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>