Ultima ora
Publicat: marți, 14 martie 2017

Drum județean, lăsat în paragină

Drumul județean DJ 612, care face legătura între comuna Botoroaga, satul Călugăru și comuna Băbăița , distanța fiind de 10-12 km, este unul anevoios. Pe acest drum fac naveta zeci de oameni, atât copiii care învață la școlile din Botoroaga, Videle, Drăgănești, Vlașca și Alexandria, cât și persoane care fac naveta către  București.
Bucureștenii care au rude prin zonă cunosc foarte bine această situație, însă până acum nu s-a luat nicio măsură pentru a remedia situația. Ei preferă să ocolească pe la Alexandria, Lăceni, Orbeasca pentru a ajunge în comuna Băbăița .
Sursele spun că drumul este reabilitat cu piatră ori de câte ori se fac alegeri, însă atunci când plouă sau mai rău, când ninge, totul revine la normal și nu se simte nicio schimbare și că în continuare, se chinuie. Ei susțin că drumul trebuie asfaltat cât mai repede.
Șoferii se plâng că de câte ori merg pe drumul acela sunt nevoiți să schimbe câte ceva la mașină.
Pe rețelele de socializare s-a stârnit un adevărat scandal privind acest subiect  și internauții își dau cu părerea,  văitându-se și contrazicându-se.

Sursa foto : Facebook

Alexandra Elena CHIRA

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>