Ultima ora
Publicat: vineri, 07 februarie 2014

După alegerile europarlamentare, PSD visează să devină unul dintre cele mai importante partide de stânga

Vicepreședintele PSD Nicolae Bănicioiu speră că PSD va obține aproximativ 40% la alegerile europarlamentare ajungând unul dintre cele mai importante partide de stânga din Parlamentul European (PE).

„Alegerile europarlamentare reprezintă șansa ca PSD să devină unul dintre cele mai importante partide de stânga din Parlamentul European. (…)PSD are toate șansele de a deveni un factor determinant la nivelul delegației României din Parlamentul European, dar și în cadrul familiei politice a socialiștilor europeni. Putem obține aproximativ 40% din voturile românilor la aceste alegeri, marcând astfel rolul decisiv pe care organizația noastră politică îl poate avea în jocul politic european. (…) La nivel național, alegerile europarlamentare au rolul de a reconfirma guvernarea din ultimii doi ani condusă de PSD, o guvernare puternică și echitabilă față de cetățean și față de mediul de afaceri. Executivul condus de premierul Victor Ponta a redeschis ușile Europei pentru România, confirmând atât poziția strategică a României pe harta vechiului continent, cât și oportunitățile pe care țara noastră le prezintă investitorilor străini. Prin echipa de guvernare de la București, dar și prin lista de europarlamentari pe care o propune, PSD face un pas decisiv în consolidarea dimensiunii sale europene”, spune Bănicioiu potrivit unui comunicat de presă.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>