Ultima ora
Publicat: duminică, 08 septembrie 2013

EI te cred prost: Acordul de mediu pentru Rosia Montana, dat in functie de votul…Parlamentului!

Acordul de mediu privind Rosia Montana, pe care trebuie sa il dea Ministerul Mediului, va fi dat in functie de… votul Parlamentului.

Declaratia uluitoare a fost facuta sambata, in plin scandal privind proiectul exploatarii de la Rosia Montana, de catre ministrul Mediului, Rovana Plumb.

„Noi, Ministerul Mediului, am facut o propunere prin Guvern transmisa catre Parlament si am impus toate standardele de mediu. Acordul de mediu privind Rosia Montana va fi dat in functie de decizia luata de Parlamentul Romaniei, in urma dezbaterilor publice”, a declarat Rovana Plumb, intr-o conferinta de presa sustinuta la oradea.

Cum isi justifica ministrul Mediului aceasta decizie? Spune ca treaba ministerului a fost sa aiba curajul sa aduca in dezbaterea Parlamentului proiectul exploatarii.

„Sunt convinsa ca in urma dezbaterilor din Parlament se va contura si punctul de vedere privind aceasta investitie. Am avut curajul de a aduce in dezbaterea Parlamentului acest proiectdeosebit de important, ca si cel privind gazele de sist, care concura la independenta energetica a Romaniei”, crede ministrul Mediului.

Mai departe, daca Parlamentul decide sa se faca, si ministerul da acordul de mediu. Ca si cum ar avea vreo legatura. Alta decat accea a intereselor financiare si politice.

Sursa: ziare.com

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>