Serviciu  informatii in sistem RSS
Ultimele titluri
Ultima Oră

Electoratul USL nu mai există

Publicat: duminică, 23 februarie 2014

US(D), noua șmecherie politică de pe scena cu iluzioniști și fachiri a României, vrea să-și tragă de partea sa electoratul USL. PNL, prins într-un vârtej autodevorator în care Crin Antonescu se calcă pe picioare cu Crin Antonescu, iar partidul încearcă să se apere de PSD dându-și singur pumni în cap, se bate și el până la urmă pentru o halcă sănătoasă din electoratul USL. Să râzi, îți vine, îmi vine cum râdea Băsescu între popi, poza aia indicându-l jumătate dus cu capul, iar cu ailaltă jumătate la fel. Să râzi chiaun, să râdem de râsul nostru, fiindcă până la urmă e un râs amar. Electoratul USL, domnilor, nu mai există. Nu de când se păruiesc Ponta și Antonescu, Antonescu și Ponta, spre deliciul celor cinci membri ai Mișcării Populare, la care se va adăuga Ilieșiu. Nu mai există, într-o proporție de 80 la sută, calculată atunci de niște sondaje care contabilizau înjurăturile de după pactul ăla nenorocit care l-a făcut pe Băsescu să fie ce-a fost și chiar mai mult decât atât. Din electoratul USL, în urma dușului rece al acelei insulte dizgrațioase petrecute la Cotroceni, a rămas o cincime, iar acum a dispărut cu totul. Sigur, fiecare partid își are electoratul lui, și ăla cam derutat azi, cam speriat, cam nesigur pe el. PSD, ca partidul cel mai mare, are electoratul lui. PNL are și el electoratul lui liberal, mai puțin numeros probabil. PC, UNPR își au și ei votanții lor, câți or fi. Dar ELECTORAT USL nu mai există! S-a volatilizat. PSD, care are în el niște hrebenciuci neîntrecuți în combinații politice ar trebui să arunce mai iute decât le-o cere PNL, numele ăsta combinat și care din generos a devenit păgubos. Să-și zică Alianța PSD, Alianța Fercirii Naționale, dar nu alianța lui pește prăjit, USD alimentează o rană, o speranță schingiuită și accelerează enervări. Vă amintiți cum fugeau la alegeri pedeliștii lui Băsescu de Portocaliu și cum se îmbrăca ăla mic de-a cumpărat moșia Nana, Adrian Rădulescu, în verde și cum umbla ca o mireasă albă Udrea?

Dacă PSD și PNL se bat azi pentru electoratul USL, dacă asta e miza, cu riscul de a-i enerva pe toți, considerându-se din nou înjurați, le spun că se bat ca proștii pe ceva care nu mai e. Din păcate, USL a devit nume de scandal și butonul care declanșează în sufletul multor oameni amărăciune și mai ales enervare.

Lucian AVRAMESCU

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=24199

Publicat de la data feb. 23 2014. Categorii Editorial, LUCIAN AVRAMESCU, Opinii. Comentarii.

Zona comentariilor

Meteo în țară

19 august 2018, 15:19
 

N
Soare
31°C
0 km/h
Perceput de temperatură: 35°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 28%
Vânt: 0 km/h N
Rafale de vânt: 0 km/h
UV-Index: 5
Răsarit: 6:23
Apus: 20:15
Prognoza 20 august 2018
Zi
 

ENE
Parţial însorit
31°C
Vânt: 7 km/h ENE
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 7
Noapte
 

NE
Predominant senin
17°C
Vânt: 0 km/h NE
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 7
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Informare meteorologica
    Ziua/luna/anul : 17-08-2018 Ora : 11 : 00 Nr. mesajului : 1 Intervalul : 17 august, ora 13 – 19 august, ora 22 Zonele afectate : conform textului; Fenomene : intervale de timp cu manifestări de instabilitate atmosferică; Mesaj : ACTUALIZAREINFORMARE METEOROLOGICĂ Interval de valabilitate: 17 august, ora 13 – 19 august, ora 22Fenomene vizate: […]

Loto

Horoscop

  • 121.932 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team