Ultima ora
Publicat: luni, 03 februarie 2014

Elena Udrea îl critică dur pe Victor Ponta : Oamenii au murit în timp ce Ponta era la restaurant şi se distra

Elena Udrea îl critică dur pe Victor Ponta şi îl acuză că este dispus să calce pe cadavrele a doi oameni, pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion, morţi în urma accidentului aviatic din Apuseni, pentru a-şi atinge obiectivul politic, acela de a subordona Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS). “Mi se pare grav şi trist că Victor Ponta calcă acum pe cadavrele a doi oameni pentru a-şi atinge un obiectiv strict politic. E revoltător. Oamenii au murit în timp ce Ponta era la restaurant şi se distra”, a acuzat Elena Udrea, într-o intervenţie la Realitatea TV. “Ponta, dacă nu i-a ieşit cu demiterea şefului STS, acum încearcă să şi-l subordoneze, pentru că ştie că dacă îşi subordonează toate instituţiile nu mai are cine să îi oprească pe baronii corupţi. A încercat cu controlul şi cu ciuntirea atribuţiilor Parchetului General şi a instituţiilor care aplică legile penale în ţara asta. A dat şi o amnistie între timp, introducând Codul Penal deşi putea să-l modifice. Victor Ponta merge pe drumul pe care l-a promis baronilor şi clientelei lui şi anume oprim lupta împotriva corupţiei, nu vă mai ascultă nimeni, puteţi fura în linişte. Dacă STS se opune, nu-i nimic, fie îl schimbăm pe şeful STS, care nu este la controlul politic al lui Victor Ponta şi al lui Antonescu, fie îl aducem în subordinea Guvernului”, a continuat deputatul. “Ponta e şi lipsit de logică. Odată spune că preşedintele controlează tot în ţara asta, apoi spună că e şantajabil. Cum poate un om care reprezină totul în ţara asta să fie şantajabil? Doar în mintea lui Ponta se poate întâmpla asta. În loc să ne spună cum se poate ca Gruia Stoica, omul pe care îl susţinea şi în credita ca fiind cel mai bun să preia CFR Marfă a ajuns să fie arestat pentru mită şi trafic de influenţă, Ponta vine cu un nou scandal politic în care încearcă să aducă o instituţie în subordinea lui”, a continuat Udrea.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>