Ultima ora
Publicat: vineri, 21 februarie 2014

Episcop ortodox bulgar, demis după ce a participat la o orgie sexuală

Manastirea Bachkovo

Un episcop ortodox bulgar a fost demis după ce a apărut pe Internet o înregistrare în care apare participând la o orgie sexuală, a anunțat Sfântul Sinod, citat de AFP.

Episcopul Boris, de la Mănăstirea Bacikovo, în sudul ţării, a fost demis pentru comportament „nedemn”, a explicat într-un comunicat Sfântul Sinod.

Joi, cotidianul Trud a postat înregistrare video în care episcopul Boris apare participând la o orgie sexuală în compania a patru femei.

În ultimii ani, imaginea Bisericii Ortodoxe Bulgare a fost afectată de mai multe scandaluri.

Deschiderea arhivelor din perioada comunismului, în ianuarie 2012, a dezvăluit că 11 dintre cei 15 mitropoliţi din Sfântul Sinod au fost agenţi sau colaboratori ai serviciilor secrete.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>