Ultima ora
Publicat: marți, 17 decembrie 2013

Eveniment caritabil organizat de FC PETROLUL PLOIEŞTI

Luni, 16 decembrie 2013, începând cu orele 12.30 a avut loct un pranz savuros, pentru peste 200 de copii, de la patru centre de plasament prahovene, împreună cu însoţitorii lor,în cadrul restaurantului Grillandia – tărâmul gratarelor.

Evenimentul, planificat de echipa FC Petrolul în colaborare cu Ploieşti Shopping City şi Grillandia a dorit să ofere amintirea unei zile în familia grillandeză copiilor defavorizaţi.

“Valorile familiei stau la baza filosofiei brandului Grillandia care încearcă în acest fel să strângă în jurul unei mese calde pe aceşti copii, lasându-le o amintire plăcută şi învăţându-i astfel importanţa unei mese complete “, a declarat Mădălina Călin, director financiar al TerraVerde si brand manager Grillandia.

Copii din centrele de plasament din Ploieşti, Filipeşti de Târg, Plopeni şi Câmpina, din cadrul DGASPC Prahova, au mers mai întâi la un film 3D de animatie iar apoi au servit masa la Grillandia unde au avut parte de un preparat nou introdus în meniu, uşor şi rapid care se înscrie în suita de grătare cu care clienţii Grillandia sunt obişnuiţi.

După masă, copiii au fost invitaţi să participe la serbarea cu Moşul, de la parterul Ploieşti Shopping City. Aici ei au primit cadouri din partea membrilor echipei FC Petrolul, care se vor aduna în jurul bradului.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>