Published On: mie, Ian 8th, 2014

Există într-adevăr bază subterană de OZN-uri în Himalaya?

Share This
Tags
Kongka este un vârf din lanţul muntos Himalaya care este localizat la frontiera dintre India şi China, contestat în Ladakh. Partea nordică din China este cunoscută sub numele de Aksai şi partea sud-vestică indiană ca Ladakh. În 1962, armatele celor două ţări s-au bătut intens în această zonă.
Regiunea este una dintre cele mai puţin accesibile din lume şi printr-un acord, cele două ţări nu patrulează pe această parte a frontierei. Locuitorii din ambele tabere au văzut OZN-uri ieşind din sol în această zonă. Conform mărturiei lor, în subsol ar exista baze subterane secrete, despre care guvernele celor două ţări sunt la curent.
Recent, pelerinii hinduşi care se aflau în drum spre Muntele Kailash, sosind dinspre est, au văzut lumini ciudate pe cer. Ghizii locali de pe teritoriul chinez le-au spus că este vorba de un fenomen normal în regiunea piscului Kongka. Nave aeriene luminoase, silenţioase, triunghiulare, ies din sol şi se ridică în aer aproape vertical.
Pelerinii au vrut să viziteze zona însă au fost opriţi de soldaţii chinezi şi de cei indieni, care le-au spus că este interzis de a se intra în acest sector misterios din Himalaya. Nu lasă pe nimeni să se apropie. Pelerinii au văzut ieşind dsin sol maşinării ciudate cu lumini intermitente, despre care se crede că aparţin extratereştrilor.

Comments

comments

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>