Ultima ora
Publicat: marți, 28 martie 2017

Expoziția Felină Internațională de Primăvară, SofistiCAT

Expoziția Internațională Felină de Primăvară – SofistiCAT, va găzdui peste 250 de pisici din toate colțurile lumii. Acestea vor putea fi admirate în data de 1-2 aprilie, la Romexpo, București, Pavilionul C6.

Vor defila prin fața juriului prestigios numeroase pisici din rasele: Persană, Maine Coon, Norvegiană de Pădure, Siberiană, Sacră de Birmania, Bengaleză, British Shorthair, Albastru de Rusia, Siameză, Sphynx etc.

Expoziția se va deschide, în ambele zile, între orele 10:00-18:00 și va avea ca punct culminat concursul BEST IN SHOW. Pisicuțele se vor întrece atât sâmbătă, cât și duminică în marea finală, pentru a ocupa un loc pe podium. Câștigătoarele vor primii de la sponsorii concursului hrană și accesorii pentru pisici.

În cadrul evenimentului, vor fi disponibile și produse și accesorii destinate atât pisicilor( hrană, joacă etc.), cât și bijuterii, tricouri, face-painting pentru iubitori acestora. De asemena, vizitatorii pot participa și la o tombolă specială având ca premii centre de joacă pentru pisici.

Tot în cele două zile ale expoziției se va desfășura și Campania „ARATĂ CĂ ÎȚI PASĂ”, în cadru căreia se vor strânge donații, în bani sau hrană, pentru animalele din adăposturi. De asemenea, Organizațiile pentru protecția animalelor vor aduce pisici vaccinate și sterilizate pentru cine dorește să adopte un mic prieten jucăuș.

Prețul biletului este de 10 lei, pensionari au redus la 5 lei, iar copii sub 12 ani au acces gratuit.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>