Ultima ora
Publicat: luni, 30 decembrie 2013

Fără maşini scoase la vânzare pe străzile din sectorul 6

Bucureştenii care vor să îşi vândă maşinile şi îşi scot autovehiculele cu tot cu anunţul de vânzare pe stradă vor fi amendaţi de poliţişti. Decizia a fost luată, joi, de Consiliul Local Sector 6 ca măsură de fluidizare a traficului rutier şi pietonal, dar şi pentru creşterea numărului de locuri de parcare, ocupate de diverse maşini de o perioadă lungă de timp. O hotărâre similară a fost aprobată, recent, şi de Consiliul Local Sector 3.

„Se interzice expunerea spre vânzare a vehiculelor (inclusiv cele neînmatriculate) de către persoanele fizice/juridice, pe domeniul public/privat al Municipiului Bucureşti, aflat în administrarea Sectorului 6”, au decis consilierii Sectorului 6 care au stabilit că, în caz contrar, şoferii vor fi sancţionaţi cu amendă de la 500 la 1.000 de lei.

Potrivit sursei citate, excepţie de la această regulă fac doar maşinile expuse spre vânzare în spaţiile special amenajate (parcuri auto, târguri auto, showroom-uri), dar şi parcările de reşedinţă, deţinute de către proprietarii de maşini pe baza contractelor de închiriere încheiate cu Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană (ADPDU) Sector 6.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>