Ultima ora
Publicat: luni, 23 octombrie 2017

Festivalul Internațional de poezie și epigramă ‘Romeo și Julieta la Mizil’, la a XI-a ediție

Tineri români din toată lumea se pot înscrie la cea de-a XI-a ediție a Festivalul Internațional de poezie și epigramă ‘Romeo și Julieta la Mizil’ până pe data de 10 decembrie 2017. Poeziile și epigramele înscrise în concurs nu trebuie să fi fost publicate sau postate până la anunțarea clasamentului.

Înscrierea se face pe www.romeojulietalamizil.ro. Premierea va avea loc în 27 ianuarie 2018, la Mizil, Prahova, iar antologia cu textele selectate de juriu va fi editată după decernarea premiilor.

Festivalul Internațional ‘Romeo și Julieta la Mizil’ este organizat de Fundația Culturală ‘Romeo și Julieta la Mizil’, Liceul Teoretic ‘Grigore Tocilescu’ Mizil, Ministerul Educației Naționale și Inspectoratul Județean Prahova.

‘Institutul ‘Eudoxiu Hurmuzachi’ pentru românii de pretutindeni, instituție aflată în subordonarea Ministerului pentru Românii de Pretutindeni este partener în organizarea acestui eveniment.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>