Ultima ora
Publicat: miercuri, 27 martie 2013

Firmele italiene, invitate să participe la licitaţiile pe care CFR urmează să le organizeze

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a avut ieri, 26 martie 2013, la sediul ministerului, o întrevedere cu ambasadorul Italiei la Bucureşti, E.S. Diego Brasioli.

Din delegaţia italiană a făcut parte şi domnul Costantino Tarducci, Şeful Biroului Economic şi Comercial al Ambasadei.

În cadrul discuţiilor, ministrul transporturilor a invitat firmele italiene, atât pe cele deja prezente în România, cât şi pe celelalte, să participe la licitaţiile pe care CFR SA, dar şi celelalte unităţi ale MT urmează să le organizeze.

O altă temă de interes a avut în vedere proiectele pe care ministerul sau unităţile sale din subordine, sub autoritate sau coordonare doresc să le realizeze fie în concesiune, fie în parteneriat public-privat (PPP).

În încheiere, s-a propus realizarea unei întâlniri bilaterale între miniştrii celor doua state  ocazie cu care ar fi împărtăşită din experienţa italiană cu privire la delegarea de atribuţii, în domeniul transporturilor, între nivelul central şi nivelul regional, în perspectiva viitoarei regionalizări din România.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>