Ultima ora
Publicat: joi, 21 februarie 2013

Francezii răpiţi marţi în Camerun au fost eliberaţi

Cetăţenii francezi care au fost răpiţi, marţi, în nordul Camerunului au fost eliberaţi. Potrivit agenţiei France Presse, cei şapte francezi, printre care se numără şi un fost director al firmei GDF Suez în România, au fost găsiţi de către autorităţile din Nigeria într-o localitate din nordul ţării,  la aproape 100 de kilometri de frontiera cu Nigerul.

Conform autorităţilor, cetăţenii francezi nu au fost răniţi. Nu se cunosc deocamdată alte detalii ale incidentului despre care s-a speculat că ar fi fost ochestrat de către o grupare teroristă ce are legături cu al-Qaida.

Miercuri, autorităţile franceze au demarat o operaţiune de salvare a celor şapte ostatici. Ministerul francez al Apărării a confirmat trimiterea unui contingent de 150 de paraşutişti susţinut şi de alţi militari pentru a înfrunta teroriştii.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>