Ultima ora
Publicat: duminică, 17 martie 2013

Gavril Mârza: Nu ştiu dacă va mai fi necesar USL şi în 2016

Deputatul PSD de Suceava Gavril Mîrza a declarat  sâmbătă la ședința de alegeri a Organizației Municipale a social-democraţilor suceveni, că trebuie să-şi consolideze forţa proprie întrucât „frăţia” USL nu va mai ţine mult, iar la următoarele alegeri PSD va concura cu liberalii care vor reprezenta dreapta politică.  Parlamentarul PSD a subliniat că  în cadrul Adunării generale de alegeri a organizaţiei municipale PSD Suceava că rezultatul obţinut de USL în alegerile din 2012 a fost şi rezultatul urii acumulate de populaţie faţă de ceea ce a însemnat regimul „portocaliilor”, iar electoratul are o aşteptare „fantastică” de la actualii guvernanţi.

Mîrza a spus că rezultatele alegerilor sunt ciclice şi le-a reamintit că în 1992 Ion Iliescu şi PSD au câştigat alegerile cu un scor mare în timp ce în 1996 alegerile au fost pierdute, dar câştigate apoi în 2000 şi pierdute în 2004. „Am câştigat acum cu o forţă politică, USL, ca o necesitate împotriva lui Traian Băsescu şi regimului lui. Acesta a fost principalul obiectiv, iar în 2014 ne vom atinge acest obiectiv şi scăpăm de Băsescu”, a spus Mîrza.

El a spus că, din câte observă, PDL a plecat pe drumul spre cimitir, iar după 2014 este nevoie de stânga şi dreapta pe eşicherul politic.

„Nu ştiu dacă va mai fi necesar USL şi în 2016 şi vom ajunge să concurăm cu liberalii, care vor fi pe dreapta. Va trebui să ne consolidăm forţa proprie pentru că această frăţie ţine cât ţine. Va trebui să ne consolidăm în tot judeţul”, a spus Mîrza.

El a făcut declaraţiile în timp ce în sală se aflau mai mulţi lideri ai organizaţiei municipale PNL Suceava şi a menţionat că ceea ce le transmite el social-democraţilor sunt acţiuni pe care le fac şi liberalii.

„Sunt lucruri fireşti şi logice”, a mai spus Gavril Mîrza.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>