Ultima ora
Publicat: marți, 03 decembrie 2013

Gaze ruseşti la preţ redus. Pentru armeni…

Președintele rus Vladimir Putin a anunțat, într-o vizită la Erevan, că Rusia va reduce prețul la gaze pentru Armenia, ca urmare a faptului că s-a alăturat Uniunii Vamale promovate de Moscova.

Putin a mai spus că Rusia va vinde Armeniei arme la preț redus.

„Rusia va face tot posibilul pentru a ajuta Armenia să îndeplinească toate procedurile pentru intrarea în Uniunea Vamală”, a spus Putin.

Referitor la gazele exportate de Rusia în Armenia, Putin a spus că „prețul va fi fixat la 189 de dolari (la 1.000 de metri cubi)”, ceea ce înseamnă un pret mult mai mic decât cel propus altor cumpărători.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>