Ultima ora
Publicat: vineri, 22 februarie 2013

Gazonul de pe Arena Națională ar putea fi subiect de anchetă parlamentară

Invitat miercuri seară în emisiunea Contraatac, de la GSP TV, senatorul PC Dumitru Pelican, cunoscut publicului în fosta sa calitate de comentator sportiv, i-a criticat în termeni extrem de duri pe cei care se ocupă de administrarea stadionului Arena Naţională, precizând că ar putea cere o anchetă parlamentară asupra acestui subiect. „Chiar sîntem luaţi de proşti? Cum să schimbi gazonul de 4 ori şi să cheltuim bani publici fără noimă. Cîte 300.000, cîte 400.000 de euro. Pot să mă gîndesc că cineva acceptă deliberat să se schimbe des terenul tocmai pentru că ar putea avea anumite interese? Cu tot respectul pe care îl am pentru oamenii din Primăria Capitalei, trebuie să raspundă! Sînt şmecheri? Nicaieri în lume nu se întîmplă aşa ceva!”, a spus Pelican. „Este incredibil în ce stadiu de nebunie am ajuns. Am impresia că suntem un ospiciu, nu o ţară. Ni s-a spus de acum un an şi jumătate că se va face o licitaţie şi se va oferi stadionul în administrare unei firme. S-a făcut aşa ceva?! Alo, domnilor de la Primăria Capitalei, deştepţilor, spuneţi-ne ce se întîmplă. Aveţi obligaţia să răspundeţi reprezentanţilor presei, care vă solicită inclusiv sumele care s-au cheltuit pînă acum pe gazon şi pe întreţinerea bazei. Dacă nu o s-o faceţi, atunci eu, ca parlamentar, pot solicita o anchetă”, a explicat senatorul PC. Acesta a calificat drept „inadmisibil” faptul că Primăria Capitalei n-a primit nici un răspuns din partea Primăriei Capitalei, despre subiectul gazonului. „Aşa ceva e inadmisibil. Sînt nişte laşi, care tac şi care n-au curajul să vorbească deschis. Ce ascundeţi, domnilor de la Primărie? Aceşti golani au impresia că sînt nişte politicieni, dar obiectivul lor de bază este furăciunea. O spun public, pentru că poate aşa îi trezim pe cei de acolo. Sînt două variante aici. Ori e prostie, ori e rea intenţie. Sau, a treia variantă, cîte puţin din fiecare”, a încheiat Pelican.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>