Ultima ora
Publicat: joi, 23 martie 2017

Guvernarea PSD-ALDE deschide noi șantiere ca să sape după șpagă

Toate partidele care s-au perindat pe la guvernare au rămas corigente la capitolul infrastructură. Corupția și indicațiile de peste graniță, pe care politicienii le-au respectat cu sfințenie, au adus România într-un top rușinos: fiecare cetățean are alocați doar 3 cm de autostradă.

Recordul negativ pălește în fața ambiției demnitarilor care vor să-și întărească pozițiile în fiefuri cu orice preț.  Ca dovadă a puterii lor, au căutat să le treacă autostrada prin faţa porţii şi pentru asta au sacrificat alte lucrări care putau fi finalizate.

Ba să fie „Autostrada Olteniei” și să treacă prin Târgu- Jiu ca să se mândrească și Victor Ponta cu ceva,  ba să-i spună „Valahia Expres”, dar să ajungă neapărat la Alexandria ca să-i înflorească afacerile lui Liviu Dragnea.

Între timp s-a molipsit și Sorin Grindeanu de boala colegilor din partid. Vrea și el autostrada lui. Să plece de la Timișoara și să ajungă până la Pancevo (Serbia). Și uite așa finanțarea se va muta de la alte lucrări pentru că, nu-i așa, premierul vrea și el să-și lege numele de un proiect măreț.

Dacă ar fi doar un  joc al orgoliilor, poate că nu ar fi atât de grav. Cunoscându-i însă pe social-democrați, am convingerea că la mijloc sunt comisioane grele. Nu le mai pot lua din vechile lucrări, așa că sapă noi șantiere în căutare de șpagă.

Dănuț Pop

Președinte Partidul Ecologist Român

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>