Ultima ora
Publicat: miercuri, 06 martie 2013

Guvernul a decis: 6 zile de vacanţă de Paşte

Guvernul a decis, printr-o hotărâre aprobată în şedinţa de miercuri, ca zilele de 2 şi 3 Mai 2013 să fie declarate drept zile libere în sectorul public.

Dispoziţiile hotărârii pot fi aplicate şi angajaţilor din sectorul privat, în măsura în care partenerii sociali stabilesc astfel.

Cererea ca zilele de 2 și 3 mai să fie declarate libere a fost înaintată de asociațiile investitorilor în turism, astfel încât ziua de 1 Mai să fie corelată cu vacanța de Paște, sărbătoare care pică în acest an pe 5 Mai.

În contul liberelor date de 2 și 3 mai, salariaţii vor lucra în 18 și 25 mai.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>