Ultima ora
Publicat: duminică, 19 ianuarie 2014

Iarna blândă, vară extrem de călduroasă

Meteorologii avertizează că, după iarna mai mult decât blândă se va dezlănţui iadul. Anul care abia a început va fi unul dintre cei mai călduroşi din istorie, marcat de fenomene meteo extreme. Iar temperaturile record de acum, nu sunt deloc un semn bun. În alţi ani, pe vremea asta, zăpada era cât casa, notează observator.tv. ro. La aceeaşi dată, în 2013 meteorologii emiteau cod galben de ninsoare în toată ţara. Şi tot în 19 ianuarie, dar în 2010, Capitala a fost blocată după 10 ore de viscol. Până acum, în această iarnă s-au înregistrat cele mai mari temperaturi din ultima jumătate de secol. Prognozele nu prevăd încă semnele iernii adevărate. În schimb, anunţă o vară neobişnuit de caldă. Specialişti din toată lumea spun că vremea a devenit imprevizibilă. Iar fenomenele meteorologice extreme vor fi tot mai dese. Avem şanse mari ca anul 2014 sa fie cel mai calduros la nivel global. Cel mai călduros an la nivel global a fost 2010, iar pentru România cel mai călduros an ca pentru toata Europa a fost 2007. În zilele următoare temperaturile vor fi cu 14 grade peste media normală pentru luna ianuarie. Abia peste câteva zile se va răci uşor în toată ţara şi va începe să plouă.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>