Ultima ora
Publicat: luni, 23 decembrie 2013

Important acord între Apple și o importantă companie chineză

Apple și China Mobile au anunțat un acord privind vânzarea de aparate iPhone de către cea mai importantă companie de telefonie din țara cu cel mai mare număr de posesori de telefoane mobile din lume.

Acordul încheiat cu firma deținută de statul chinez ar putea aduce miliarde de dolari în veniturile companiei din California și va permite Apple să intre mai puternic pe piața din Asia, dominată, în prezent, de Samsung și alți producători.

Aparatele iPhone erau disponibile în China prin două companii mai mici, dar acordul de luni leagă această marcă de o rețea importantă.

Apple a anunțat că telefoanele sale inteligente vor fi disponibile clienților China Mobile din Ianuarie 2014, prețurile și detalii privind disponibilitatea modelelor iPhone 5S și 5C vor fi dezvăluite ulterior.

China Mobile, companie cu aproximativ 760 de milioane de clienți, va primi comenzi pentru aparatele iPhone din data de 25 Decembrie.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>