Serviciu  informatii in sistem RSS
Ultimele titluri
Ultima Oră

In memoriam: ION MARIN, „Povestea unui jurnalist” – volum de evocări ale unui profesionist autentic

Imaginea desprinsă din galeria foto a Agenției AMOS News l-a surprins pe jurnalistul și profesorul universitar Ion Marin la ultima sa apariție publică: exact cu un an în urmî, pe 15 martie 2016, la vernisajul expoziției ANDO XXXX de la Galeria Orizont. Se afla acolo în virtutea strânsei prietenii care îl lega de colegul său Octavian Andronic, de la ale cărui evenimente era nelipsit. A fost acolo cu prețul unui efort a cărui dimensiune nimeni nu o bănuia, necruțătoarea boală care avea să-i frângă brutal cursul existenței insinuându-se deja, perfid, în organismul său. Nu a lăsat să se vadă acest lucru, comportându-se cu un firesc de-a dreptul eroic. Cei care l-au văzut atunci pentru ultima oară aveau să fie șocați pur și simplu de veștile dureroase care au urmat și de trecerea sa intempestivă în neființă.

 Acum , după un an, Gala ROMANIA 2000 și Ultima Oră îi omagiază personalitatea printr-un volum în care Evelin Păuna a strâns mărturii ale celor care l-au cunoscut și i-au fost aproape: „Povestea unui Jurnalist” Povestea unui crez și al unui profesionist care l-a slujit în cel mai dedicat mod cu putință. Până la ultima suflare…

Octavian Andronic

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=76798

Publicat de la data Mar 15 2017. Categorii Breaking News.

Un comentariu pentru “In memoriam: ION MARIN, „Povestea unui jurnalist” – volum de evocări ale unui profesionist autentic”

  1. L-am cunoscut pe la ora 3 din noapte în redacția unei tipografii,unde am editat Meridianul de Vaslui.Parcă eram prieteni de o viață.Chiar era extraordinar profesionist. L-am tot regretat..

Zona comentariilor

Meteo în țară

26 aprilie 2018, 19:56
 

SV
Soare
28°C
7 km/h
Perceput de temperatură: 26°C
Presiunea: 1010 mb
Umiditate: 28%
Vânt: 7 km/h SV
Rafale de vânt: 7 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 6:14
Apus: 20:14
Prognoza 27 aprilie 2018
Zi
 

ENE
Parţial însorit cu furtună
26°C
Vânt: 11 km/h ENE
Rafale de vânt: 14 km/h
max. UV-Index: 7
Noapte
 

ENE
Parţial înnourat cu furtună
13°C
Vânt: 7 km/h ENE
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 7
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 90.326 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team