Ultima ora
Publicat: luni, 06 ianuarie 2014

Încasări record la taxele şi impozitele locale ale Primăriei Sectorului 2 încă din primele ore ale noului an

 

          Sistemele moderne de încasare a taxelor şi impozitelor locale implementate de Primarul Neculai Onţanu au dat deja roade când încă de la primele ore ale noului an 2014 au fost făcute deja plăţile pentru taxele şi impozitele locale.

               Astfel, miercuri,  1 ianuarie a.c., ora 10.00 şi respectiv în aceeaşi zi la ora 14.00, primele două persoane şi-au plătit de acasă, cu card-urile, obligaţiile fiscale ce le revin.

                Beneficiind de sistemele moderne de încasare a taxelor şi impozitelor locale, la 6 zile de la intrarea în noul an, circa 2400 de persoane şi-au plătit deja obligaţiile financiare pentru anul în curs în valoare de 475.619 lei toate acestea beneficiind de reducerea de 10 la sută care se face pentru cei care îşi plătesc integral taxele şi impozitele locale până la data de 31 martie a.c.

                La nivelul sectorului 2, taxele şi impozitele locale nu s-au majorat, ele fiind la valoarea celor din anul 2013.

           În doar câteva minute, locuitorii sectorului 2 pot plăti on line taxele şi impozitele locale ca urmare a implementării de către Primarul Neculai Onţanu a sistemelor moderne şi performante de colectare a obligaţiilor fiscale de la persoanele fizice şi juridice.

               Reamintim că edilul sectorului 2 a implementat de peste nouă ani, cele mai moderne şi rapide sisteme de încasare a taxelor şi impozitelor locale, eliminând cozile de la ghişee, respectiv:

·        prin oricare din cele 83 de oficii poştale din Capitală, indiferent de sectorul în care se află aceste oficii,

·        prin POS- urile deschise la toate sediile Direcţiei Venituri Buget Local Sector 2,

·        cu card-ul bancar prin adresa de email www.impozitelocale2.ro, sau prin Sistemul Naţional Electronic de Plăţi la adresa www.ghiseul.ro pentru cei care au user şi parolă obţinute pe bază de cerere de la Direcţia Venituri Buget Local sector 2, 

·        prin Serviciul Westaco Express – disponibil în 154 de staţii OMV din România, din care 24 de staţii de acest fel sunt numai în Bucureşti,

·        prin automatele neasistate de plăţi cu card care sunt montate la Primăria Sectorului 2 şi la sediul DVBL din noua piaţă Obor,

·        prin mandate poştale (pentru persoanele care nu se află în Capitală),

·        prin Internet Banking.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>