Serviciu  informatii in sistem RSS
Ultimele titluri
Ultima Oră

Începe o nouă ediție a Concursului “Drumul spre celebritate”

Un număr impresionant de tineri pianiști din întreaga țară, cu vârste cuprinse între 6 și 26 de ani se vor înfrunta în cadrul singurei competiții muzicale din România. Concursul va avea loc la Palatul Brâncovenesc de la Mogoșoaia, la finalul acestei săptămâni.

Juriul format din prof. univ. dr. Vlad Dimulescu – pianist concertist şi director al departamentului instrumente cu claviatură din cadrul Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti, Monica Isăcescu – doctor în muzicologie, realizator Radio România Muzical şi iniţiatoare a proiectului “Zilele Lipatti” şi Sebastian Gheorghiu – director ExcesMusic, director al Festivalului „ICon Arts” şi unul dintre cei mai activi organizatori de proiecte culturale din România, va urmări evoluția muzicienilor veniți de la Timișoara, Pitești, Cluj, Ploiești, Bacău, Focșani, Galați, București, dar și a studenților ce vor veni de la universități importante din Olanda și Finlanda.

Câștigătorul din acest an al Trofeului ”Dinu Lipatti” va primii premiul de 5000 de lei și va fi invitat într-un turneu de concerte și recitaluri care se va desfășura sub titlul ”Drumul spre celebritate”, astfel i se vor deschide porțile spre o carieră importantă.

Evoluţiile concurenţilor vor fi înregistrate şi difuzate pe frecvenţele naţionale ale Radio România Cultural, iar gala competiției, care va avea loc dumincă 2 aprilie 2017, de la ora 12, intrarea fiind liberă, va fi difuzată live de EnjoyTV pe site-urile: http://enjoytv.ro/ și https://drumulsprecelebritate.wordpress.com/.

Amănunte pe: http://drumulsprecelebritate.wordpress.com/

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=77609

Publicat de la data Mar 29 2017. Categorii Cultură.

Zona comentariilor

Meteo în țară

26 aprilie 2018, 11:10
 

V
Soare
25°C
4 km/h
Perceput de temperatură: 30°C
Presiunea: 1010 mb
Umiditate: 41%
Vânt: 4 km/h V
Rafale de vânt: 4 km/h
UV-Index: 7
Răsarit: 6:14
Apus: 20:14
Prognoza 27 aprilie 2018
Zi
 

ENE
Parţial însorit cu furtună
27°C
Vânt: 11 km/h ENE
Rafale de vânt: 14 km/h
max. UV-Index: 7
Noapte
 

ENE
Nori intermitenti
13°C
Vânt: 7 km/h ENE
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 7
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 90.267 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team