Ultima ora
Publicat: joi, 16 februarie 2017

Incepe o noua editie iXperiment, primul accelerator de start-up-uri pentru elevii de liceu

O noua editie iXperiment de start-up-uri, creat pentru elevii de liceu din Romania, va avea loc in perioada 24 februarie – 5 mai, la Biblioteca Judeteana „Octavian Goga”, din Cluj-Napoca.

Acceleratorul de start-up-uri este o initiativa sustinuta de Banca Transilvania, care conecteaza sistemul educational cu cel privat. Prin intermediul initiativei, se urmareste selectarea celor mai creativi si inovativi liceeni care au o idee de afacere si doresc sa o transforme in realitate. Ideile de start-up-uri selectate prin program trebuie sa rezolve problemele societatii, sa imbunatatesca vietile oamenilor si sa creeze contextul ideal pentru inovatie. Elevii vor avea oportunitatea sa lucreze cu antreprenori de top de la nivel national si international, printre care Dragos Petrescu – proprietar & CEO City Grill; Dan Pitic – proprietar si fondator Perpetuum; Radu Georgescu – antreprenor in serie si founding partner GECAD; Iulian Padurariu – co-fondator si CEO Pony Car Sharing. De asemenea, tinerii vor avea ocazia sa aplice toate cunostintele nou dobandite in cadrul programului (antreprenoriat, inovatie, tehnologie, marketing, finante etc.) pentru a-si lansa propriile afaceri.

Detalii pe manager.ro

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>