Ultima ora
Publicat: miercuri, 04 octombrie 2017

Inspectorii vamali din Halmeu au confiscat 15 baxuri de ţigarete ascunse în trei mijloace de transport

Sâmbătă, 30 septembrie 2017 inspectorii vamali din cadrul Biroul Vamal de Frontieră Halmeu, ajutaţi de TORA câinele specializat antitabac au identificat ascunse în lada de scule a remorcii automarfarului Scania, înmatriculat în Serbia, cantitatea de 1940 cartuşe ţigarete diverse mărci de provenienţă ucraineană. TORA, câinele antitabac a detectat mirosul specific la controlul vamal al automarfarului.

 Conducătorul auto, un cetăţean sârb, a fost sancţionat cu amendă contravenţională de      10 000 lei, ţigaretele au fost reţinute în vederea confiscării, iar automarfarul a fost reţinut până la plata amenzii.

În acceaşi zi, inspectorii vamali, au descoperit ascunse şi nedeclarate în rezervorul autoturismului marca Volkswagen Passat înmatriculat în Ungaria, condus de un cetăţean cu dublă cetăţenie (ucraineană/maghiară) în vârstă de 23 de ani, cantitatea de 990 cartuşe ţigarete marca Rothmans, de provenienţă ucraineană.

Contravenientul a fost sancţionat cu amendă contravenţională de 5 000 lei, ţigaretele au fost reţinute în vederea confiscării iar autoturismul a fost reţinut până la plata amenzii.

Luni 02 octombrie .într-un autoturism marca Volkswagen Passat înmatriculat în Ungaria, condus de un cetăţean cu dublă cetăţenie (ucraineană/maghiară) în vârstă de 53 de ani inspectorii vamali au descoperit ascunse şi nedeclarate în locaşuri special amenajate (în rezervor, în podea, în spatele bării de protecţie, în bord) ale autoturismului cantitatea de 4780 cartuşe ţigarete marca Jin Ling, de provenienţă ucraineană.

Contravenientul a fost sancţionat cu amendă contravenţională de 10 000 lei, ţigaretele şi autoturismul au fost reţinute în vederea confiscării.

 

 

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>