Ultima ora
Publicat: sâmbătă, 04 martie 2017

Întâlnire cu Dodi și Roni : Ce se ascunde sub un strai frumos?

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și Uninvented Kids vă invită sâmbătă, 11 martie de la ora 11:00 la o nouă întâlnire cu exploratorii Dodi și Roni împreună cu Alexandra Florina Popa, o cercetătoare a muzeului.
Tema întâlnirii de sâmbătă și, totodată, întrebarea lansată de Dodi și Roni este „Ce se ascunde sub un strai frumos?”. Cei doi le vor destăinui copiilor că există viețuitoare care, sub o înfățișare frumoasă și inofensivă pot ascunde și alte secrete.
În prima parte a întâlnirii, Alexandra le va face cunoștință copiilor cu Broscuța otrăvitoare pătată Patricia, Peștele de foc și Albina meliferă și le va povestii câteva curiozități ale acestora din mediul lor de viață. Așadar copii vor afla de fapt că aceste animale secretă substanțe toxice, otrăvitoare sau veninoase pentru a supraviețui sau a se hrănii.
În a doua parte a evenimentului, artiștii Companiei Uninvented Kids vor pune la încercare atenția și cunoștințele copiilor prin jocuri de ghicitori realizate sub forma teatrului de umbre.

La final, puteți vizita expoziția temporară „Venin – Frumuseți de neatins” unde veți putea vedea și o parte dintre protagoniștii conferinței noastre.
Sunt invitați copii cu vârste cuprinse între 4 și 9 ani iar înscrierile se pot face pe adresa de e-mail info@antipa.ro, în limita a 50 de locuri. Taxa de participare este de 15 lei/copil.

Detalii: www.antipa.ro și pe pagina de Facebook a Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa .

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>