Ultima ora
Publicat: sâmbătă, 01 aprilie 2017

Întâlnire cu Dodi și Roni : Supraviețuire prin camuflaj

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” şi Uninvented Kids îi invită pe copii la o nouă întâlnire cu Dodi și Roni sâmbătă, 8 aprilie de la ora 11.00, la sediul Muzeului din Șos Kiseleff nr.1.  Cei doi exploratori neînfricații vor face echipă cu Andreea Drăghici, o tânără cercetătoare de la Muzeu.

Dacă în întâlnirile de până acum cei mici au făcut cunoștință cu prieteni dragi din poveștile copilăriei, au fost plecați împreună într-o călătorie imaginară la Polul Sud, sau au aflat ce se ascunde sub un „strai frumos”, de data aceasta vor face cunoștință cu trei maeștri ai deghizării: cameleonul, dragonul de mare și insecta băț. În prima parte a întâlnirii, Andreea le va explica micuților faptul că aceste vietăți simpatice au în comun capacitatea de a se camufla și că ele fac acest lucru pentru a nu fi demascate atunci când își urmăresc prada, sau pentru a se ascunde de prădător.
În a doua parte a evenimentului, ca de obicei, artiștii Companiei Uninvented Kids propun o serie de jocuri și ghicitori realizate sub forma teatrului de umbre, iar pentru cei inspirați de momentele artistice și vor dori să-și facă acasă propriul teatru de umbre vor avea o surpriză.

La întâlnire sunt invitați copiii cu vârste cuprinse între 4 și 9 ani. Înscrierile se pot face pe adresa de e-mail info@antipa.ro, în limita a 50 de locuri, iar taxa de participare este de 15 lei/copil.

Detalii: www.antipa.ro şi pe pagina de Facebook a Muzeului „Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>