Ultima ora
Publicat: vineri, 01 martie 2013

Investitorii în Poşta Română trebuie să se demonstreze solvabili

 Investitorii interesaţi de privatizarea Poştei Române „trebuie să furnizeze dovada pertinentă şi concludentă a disponibilităţii resurselor financiare din surse proprii sau împrumutate pentru un aport de capital în numerar în Companie de minim 150 de milioane euro”, se menţionează în criteriile de precalificare din anunţul de privatizare făcut de Ministerul pentru Societatea Informaţională, care a demarat procesul de privatizare a Poştei Romane şi intenţionează să selecteze un investitor care va prelua 51% din companie prin majorare de capital: „Valoarea capitalului social al Companiei  la data anunţului este de 59.487.787 RON, împărţit 59.487.787 de acţiuni nominative în formă dematerializată cu o valoare nominală de 1 RON fiecare”.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>