Ultima ora
Publicat: joi, 13 februarie 2014

Iohannis: Nu acceptăm ca PC-ul să fie pus pe picior de egalitate cu PNL-ul

Prim-vicepreședintele liberal Klaus Iohannis a declarat, joi, referitor la problema vicepremierilor, că PNL nu acceptă să fie pus pe picior de egalitate cu PC.

”Noi nu putem să acceptăm ca PC-ul să fie pus pe picior de egalitate cu PNL-ul. Noi considerăm că nu am încercat cu nimic să luăm din spațiul PSD sau al altcuiva, nu am încercat să luăm ministere de la alți parteneri din alianță. Noi am venit cu propuneri pentru a înlocui oameni de-ai noștri, nu de-ai lor. (…) Nici nu a cerut cineva ca PSD-ul să renunțe la o alianță cu PC, cu toate că nu merg pe aceeași rută. Noi nu am făcut nicio solicitare în acest sens. Dacă ei deodată se înțeleg super bine, să rămâne împreună”, a declarat Iohannis.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>