Ultima ora
Publicat: joi, 13 februarie 2014

Ivan: Iohannis se află într-o eroare scuzabilă

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a declarat, joi, că liberalul Klaus Iohannis se află într-o „eroare scuzabilă”, pentru că în 2012 nu era în USL şi chiar a fost la Sibiu în competiţie cu USL.

„PSD nu trebuie să aleagă între PNL şi PC! Oamenii ne-au votat în 2012 ca Uniunea Social Liberală, iar PSD alege această formulă. Domnul Klaus Iohannis se află într-o eroare scuzabilă, pentru că, în 2012, domnia sa nu era în USL, ba chiar a fost la Sibiu în competiţie cu USL”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD, conform unui comunicat de presă.

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, că PNL nu acceptă să fie pus pe picior de egalitate cu PC susţinând că: „PSD trebuie să aleagă între noi şi ei”.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>