Ultima ora
Publicat: miercuri, 11 decembrie 2013

JAF fără precedent la CFR!

Inspectorii Corpului de Control al Ministerului Transportului au constatat că garniturile există în acte, dar nu şi pe şine. Raportul arată că acestea au fost sustrase, lucru pentru care nu au primit nicio justificare din partea companiei.

Potrivit raportului de control, Compania Naţională de Căi Ferate (CNCF) CFR SA, condusă de George Micu, are în parcul său 2.529 de vagoane de marfă şi uz administrativ. Inspectorii au inventariat în timpul controlului 1.433 de vagoane de marfă şi de uz administrativ, pe care le-au găsit în teren. Despre diferenţa de 1.096 de vagoane, inspectorii menţionează în raportul lor că „se află în evidenţa contabilă, dar nu au fost identificate în teren”.

Pentru vagoanele de călători din parcul centralizat al CFR SA, situaţia inventarierii a fost următoarea: din totalul de 103 vagoane de călători aflate în evidenţa contabilă, au fost identificate în teren doar 74, celelalte 29 de vagoane nu au putut fi găsite. Prin urmare, CNCF CFR SA are în momentul de faţă un minus de 1.125 de vagoane.

Detalii pe evz.ro

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>