Ultima ora
Publicat: vineri, 07 februarie 2014

Jay Leno părăsește "The Tonight Show"

Jay Leno, celebrul prezentator al la fel de cunoscutei emisiuni „The Tonight Show”, difuzate de NBC, s-a retras, joi, din activitate.

Vedeta a renunțat la „The Tonight Show”, după 22 de ani de profesionalitate și excelență dedicați prezentării uneia dintre cele mai populare emisiuni americane, difuzate din 1954.

Leno, care va fi înlocuit de Jimmy Fallon, a prezentat nu mai puțin de 4.600 de ediții ale „The Tonight Show”, deținând locul doi în materie de longevitate la conducerea îndrăgitei emisiuni, după Johnny Carson, important nume în televiziune, care a prezentat renumitul talk-show timp de trei decenii, în perioada 1962-1992.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>