Ultima ora
Publicat: miercuri, 29 ianuarie 2014

KidsEducation, un eveniment unic în România, 25-27 aprilie la Palatul Copiilor din București

Prima ediție a târgului KidsEducation își propune să reunească cele mai bune oferte educaționale pentru copii, dintre cele disponibile în prezent în România. Evenimentul se va desfășura în perioada 25-27 aprilie la Palatul Copiilor din București și va reuni firme, instituții și organizații care oferă servicii de educație premium pentru copii.

Ca părinte, îmi doresc să-i ofer copilului meu cea mai bună educație posibilă. În prezent, există numeroase oferte în acest domeniu, iar alegerea poate deveni dificilă. De aceea am creat KidsEducation, pentru a facilita părinților alegerea unor oferte educaționale performante. potrivită cu personalitatea copiiilor lor. Fie că ne gândim la o grădiniță, o școală, un after-school, la cursuri extracurriculare sau chiar la jucării și jocuri educative, KidsEducation este locul în care puteți face o alegere informată pentru educația copiilor dumneavoastră.” a declarat Jessie Constantin, director proiect KidsEducation.

Târgul de oferte educaționale KidsEducation are ca obiectiv organizarea periodică a unor evenimente de calitate, care vor reuni toate oferte de top ale instituțiilor care activează în domeniul educației pentru copii.

La târgul KidsEducation pot participa grădiniţe, școli, afterschool-uri, edituri de cărţi pentru copii, firme care oferă cursuri extraşcolare pentru copii, firme producătoare de jucării educative, dar și ONG-uri, dedicate educaţiei copiilor cu vârsta între 2-14 ani.

Intrarea vizitatorilor este liberă. Programul de vizitare poate fi consultat pe site-ul evenimentului http://kidseducation.ro/.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>