Ultima ora
Publicat: joi, 19 decembrie 2013

Lansarea Revistei Culturale TIMPUL, ediția din luna decembrie

Joi, 19 decembrie, Editura Adenium vă invită la evenimentul de lansare a ediției din decembrie a Revistei Culturale TIMPUL. Întâlnirea va avea loc la Librăria Cărturești din Palas Mall Iași (Str. Ștefan cel Mare, Nr. 1), de la ora 16.00.

Moderatorii acestei întâlniri sunt: Liviu Antonesei, director editorial TIMPUL și Gabriel Cheșcu, redactor­șef TIMPUL.

Cosmin Vaman și Alexandra Andrei vor susține un minirecital.

În această ediție puteți citi un fotoreportaj de la Festivalul de Film Românesc de la Londra, realizat de Liviu Antonesei, un interviu în exclusivitate cu Cristian Tudor Popescu, semnat de Andrei Giurgia, un documentar despre diaspora culturală românească și cronică de film, arte vizuale, teatru, muzică.

Revista va putea fi descărcată gratuit de pe site-ul www.timpul.ro.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>