Ultima ora
Publicat: marți, 17 septembrie 2013

Lăzăroiu: Într-o eventuală finală Ponta-Antonescu, îl mănâncă Crin pe mitoman cu fulgi cu tot

Consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu contabilizează pe contul său de Facebook câteva declarații făcute de Victor Ponta în cadrul aparițiilor televizate de luni seară, concluzionând că în condițiile în care s-ar ajunge la o finală a alegerilor prezidențiale între Crin Antonescu și premier, liberal „l-ar mânca pe mitoman cu fulgi cu tot”. „Știu că e rău pentru România și din fericire nu va fi așa, dar într-o eventuală finală Ponta-Antonescu îl mănâncă Crin pe mitoman cu fulgi cu tot”, notează Lăzăroiu. Iată și declarațiile făcute de Ponta luni seară pe care consilierul prezidențial și le-a notat și le-a comentat înainte de a trage concluzia amintită:

Problema e că nu poți să fii cu toată lumea. Trebuie să iei niște decizii. Că până la urmă ajungi să nu te creadă nimeni
Comentariul lui Lăzăroiu: „Ghiciți cine spune asta despre Crin Antonescu…Corect. Șocant, dar Victor Ponta spune asta”

Eu nu fac ca Băsescu să fiu contra doar că a zis el ceva

Comentariul lui Lăzăroiu: „Nu măscăriciul ăsta spunea acum câteva zile că era contra Roșia Montană pentru că era susținută de Băsescu?”

A zis presedintele ca nu i mai raspund la telefon. Pai nu m-a sunat…
Comentariul lui Lăzăroiu: „Gogonata gogonatelor Mai are cineva declarația dată de mitoman în care spunea că nu-i mai răspunde președintelui la telefon din iunie?”

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>