Serviciu  informatii in sistem RSS
Ultimele titluri
Ultima Oră

LSRS Marea Britanie prezintă Conferința Studenților, Profesorilor și Cercetătorilor Români din Marea Britanie, Ediția a X-a

Publicat: marți, 24 octombrie 2017

Liga Studenților Români din Străinătate – Filiala Marea Britanie (LSRS UK), împreună cu Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cu sprijinul Departamentului Politici pentru Românii de Pretutindeni din cadrul Ministerului Afacerilor Externe,  organizează în data de 4 noiembrie 2017, la University College London, începând cu ora 11:00 a.m., cea de a X-a ediție a Conferinței Studenților, Profesorilor și Cercetătorilor Români din Marea Britanie (CSPCR UK). Tema evenimentului de anul acesta este: “From office to remote working trends in the digital era- The new reality of European Union”.

Înscrieri. Evenimentul este deschis tuturor categoriilor vizate pentru ca cei interesați să dezbată și să promoveze atât imaginea României, cât și realizările studenților, profesorilor și cercetătorilor români din Marea Britanie ce reprezintă o resursă cheie în contextul actual al Regatului Unit. Înscrierile la eveniment se fac în urma completării formularului online până la data de 29 octombrie aici.

Desfășurare. Sesiunile plenare vor fi organizate sub forma unor dezbateri. Printre invitații speciali ce vor lua cuvântul în cadrul acestor sesiuni se numără: E.S. Dr. Dan Mihalache (Ambasador al României în Londra), Profesor Martyn Rady (Profesor Istorie a Europei Centrale al University College London), Andreea Păstârnac(Ministrul Românilor de Pretutindeni), Victor Negrescu(Ministrul Delegat pentru Afaceri Europene), Ioan-Aurelian Pop(Rector al Universității Babeș-Bolyai Cluj). Vor avea loc trei sesiuni plenare având următoarele teme:

  • “Remote versus corporate jobs-The digital era impact”;
  • “Research and teaching perspectives- Borderless Academia”;
  • “Public Sector access in the European Union context”;

Nu în ultimul rând, la finalul conferinței va avea loc ceremonia de decernare a “Diplomei Ambasadorului”, unde LSRS UK are onoarea de a propune 5 candidați. Astfel, studenții români din Marea Britanie cu rezultate academice sau realizări deosebite cu impact pentru comunitatea românească din Marea Britanie, au șansa de a primi această onorantă distincție prin completarea următorului formular până la data de 29 octombrie 2017: http://bit.ly/2kLZsRW . Cele cinci nominalizări ale LSRS UK vor fi anunțate pe 1 Noiembrie.

CSPCR UK reprezintă o inițiativă comună a comunității românești din Marea Britanie ce iși propune să consolideze comunitatea academică românească de pe teritoriul Regatului Unit.  Scopul este acela de a facilita schimbul de idei și experiențe ce pot duce la crearea parteneriatelor sociale în vederea dezvoltării acestei comunități, dar și de a încuraja și promova excelența academică ce poate crea o imagine pozitivă a României în Marea Britanie.

Parteneri principali: Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Departamentului Politici pentru Românii de Pretutindeni, the Rațiu Family Foundation, the British-Romanian Chamber of Commerce (BRCC), University College London, University of Oxford.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=86935

Publicat de la data oct. 24 2017. Categorii EDUCATIE, EDUCAȚIE&ȘTIINȚĂ, ȘTIINȚĂ.

Zona comentariilor

Meteo în țară

23 septembrie 2018, 16:13
 

E
Predominant însorit
23°C
11 km/h
Perceput de temperatură: 23°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 40%
Vânt: 11 km/h E
Rafale de vânt: 11 km/h
UV-Index: 2
Răsarit: 7:04
Apus: 19:11
Prognoza 24 septembrie 2018
Zi
 

SV
Precipitaţii
31°C
Vânt: 22 km/h SV
Rafale de vânt: 29 km/h
max. UV-Index: 3
Noapte
 

SE
Parţial înnourat
9°C
Vânt: 4 km/h SE
Rafale de vânt: 14 km/h
max. UV-Index: 3
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 131.953 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team