Ultima ora
Publicat: sâmbătă, 25 februarie 2017

Lucian Bute pierde, din nou, prin KO. Final de carieră?

Boxerul Lucian Bute, născut la Galați și trăind în Canada, unde are cetățenie, a fost învins de columbianul Eleider Alvarez prin KO în repriza a cincea, vineri seara, la Quebec City, într-un meci la categoria semigrea, eliminatoriu pentru titlul mondial WBC,transmite Agerpres. Bute n-a mai înregistrat victorii în ultimele sale trei meciuri și e posibilă retragerea din ring la vîrsta de 37 de ani pe care îi va împlini peste două zile, pe 28 februarie.Bute a rezistat în acest posibil ultim meci până în repriza a cincea când a fost trimis la podea cu o lovitură puternică în figură, repetată fulgerător de pugilistul columbian, în vârstă de 32 de ani. Acesta declarase înaintea meciului că-l va forța pe Bute să renunțe la cariera de pugilist. Nu se știe dacă românul se va retrage. El este la a patra înfrîngere (două prin KO) din cariera sa care însumează și 32 de victorii, dintre care 25 prin KO. Surse din domeniu spun că Bute și-ar putea organiza, pentru retragere, ”un meci victorios”, mulți pugiliști de talie mondială procedând astfel. Dar el are și șansa de a continua.

Sursa: AM PRESS

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>