Ultima ora
Publicat: marți, 14 mai 2013

Luna Bucureştilor

Astazi, 13 mai 2013, dam startul Lunii Bucurestilor, o adevarata incursiune in perioada interbelica.
La Cercul Militar, de la ora 17.00, va asteapta expozitii de costume inspirate din moda anilor ’20 – ’30 si de fotografii, intr-un decor pe masura acelor vremuri, dar si multe alte activitati placute.
Va invitam sa cercetati programul lunii mai si sa participati la toate evenimentele organizate cu aceasta tematica. Veniti cu familia, prietenii si cunostintele dvs., accesul fiind gratuit pentru toata lumea.
 Programul LUNII BUCURESTILOR 2013:
  •  13 mai – 1 iunie: Expozitie de costume inspirate din moda anilor 1920-1930 si fotografii in stil interbelic, pregatita de artistii Ramona Stanca Virtosu (costume), Mihaela Dumitru Tranca si Radu Vasile Igaszag (fotografii) – salonul de Protocol al CMN – intrare libera (program de luni-vineri de la 17:00-20:00 si simbata 11:00-15:00)
  • 16 Mai, joi – in vizita la MUZEUL COSTUMULUI, cu Adina Nanu, 17:00-20:00 – intrare libera, pe baza de inscriere pe contact@victoriei.ro
  • 18 mai si 25 mai – sambata – 11.00 – 15.00 –  Expoziţie de costume si fotografii, sesiuni de make-up si hair styling, sedinţe foto in stilul anilor ’20 pentru public – artistii Ramona Stanca Virtosu (costume), Mihaela Dumitru Tranca si Radu Vasile Igaszag (fotografii), Anisoara Marunceac (make-up), Tina Madac (hair stylist) – salonul de Protocol al CMN – intrare libera
  • 23 mai – joi – 20:00 – Balul Bucurestiului Interbelic, editia a IV-a – Sala Bizantina si Sala Gotica, CMN – intrare pe baza de invitatie sau bilet (170 lei/persoana)

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>