Ultima ora
Publicat: marți, 04 februarie 2014

Mai luăm de la FMI, două miliarde de euro și alte două, de la Comisia Europeană

Luni, așa cum declara Victor Ponta, au avut loc lungi, grele și fructuoase negocieri cu delegația FMI. Premierul a vorbit despre avantajele acestor negocieri pe care le vor resimți mulți români. Marți, în cadrul unei conferințe de presă ce va fi susținută de șeful misiunii Fondului Monetar Internațional, Andrea Schaechter, și reprezentantul rezident al FMI în România și Bulgaria, Guillermo Tolosa, vom afla mai axact cum stau lucrurile. Ei vor prezenta concluziile misiunii privind prima și a doua evaluare a acordului preventiv cu România.

Delegația FMI a sosit în România pe 21 ianuarie, împreună cu delegațiile Comisiei Europene și Băncii Mondiale. Boardul Fondului Monetar Internațional a aprobat, pe 27 septembrie, așa cum amintește Agerpres,  scrisoarea de intenție transmisă de autoritățile române pentru încheierea unui nou acord de tip preventiv în valoare de aproximativ două miliarde de euro, pentru o perioadă de doi ani, la care se adaugă alte două miliarde de euro de la Comisia Europeană.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>