Ultima ora
Publicat: miercuri, 04 decembrie 2013

Maria Britanie se retrage din proiectul EUROSTAR

Autoritățile britanice au anunțat intenția de a vinde cele 40 de procente deținute în cadrul Eurostar, ca parte a planului de privatizare de a unor active în valoare de 20 de miliarde de lire sterline până în anul 2020.

Anunțul a fost făcut cu ocazia prezentării noului planului național de infrastructură, care prevede investiții publice și private de peste 375 de miliarde de lire sterline până în anul 2030.

Planul include un nou target de vânzare de active, dublând suma stabilită inițial, de 10 miliarde de lire, care va deveni de 20 de miliarde, la care se va ajunge și prin vânzarea acțiunilor deținute în cadrul operatorului de transport.

Decizia autorităților britanice vine la câteva săptămâni după ce membrii guvernului au fost criticați dur pentru subevaluarea Royal Mail, serviciului de poștă, înainte de vânzare a acesteia.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>