Ultima ora
Publicat: miercuri, 25 decembrie 2013

Mesajele clasei politice românești cu ocazia sfintei Sărbători a Nașterii Domnului

Preşedintele Traian Băsescu, a transmis marți, 24 decembrie, un mesaj cu prilejul sărbătorii Naşterii Domnului.

„Dragi români, fie ca marea sărbătoare a Nașterii Domnului să reînnoiască în fiecare dintre noi speranța și bucuria de a fi împreună cu cei dragi. Fie ca Taina venirii lui Hristos în lume să ne ajute să ne gândim mai mult la semeni, la cei care ne sunt aproape sau în comunitățile din diaspora și, mai ales, la cei care au nevoie de compasiunea și solidaritatea noastră!”, se arată în mesajul președintelui.

„Un Crăciun cu bucurie și sănătate! La mulți ani!”, a încheiat acesta.

******

Mesajul premierului Victor Ponta

„În aşteptarea unui An Nou la care privim cu multă speranţă, vă doresc să trăiţi sărbătorile alături de familie, în linişte şi armonie. Bunătatea, înţelepciunea, toleranţă şi pacea în suflet să fie darurile pe care să le primim cu toţii de Crăciun. Sărbători fericite!”

******

Crin Antonescu:

„Cu ocazia Sfintelor Sărbători de Crăciun şi a Anului Nou le transmit tuturor românilor cele mai calde urări de sănătate, noroc, împliniri şi multe bucurii alături de toţi cei apropiaţi! Fie ca Sărbătorile să ne aducă în suflet lumină, speranţă şi credinţa, echilibru, inspiraţie şi putere pentru a ne îndeplini aspiraţiile, într-un An Nou mai bun, mai liniştit şi mai generos! La mulţi ani!”, se arată în mesajul liderului liberalilor.

******

Adrian Năstase:

„Tot anul 2013 a stat sub semnul tensiunii şi al multor speranţe neîmplinite. Pentru mine. Semne de întrebare, răspunsuri parţiale. Am avut impresia că trăiesc într-o sală de aşteptare. Sau într-o sală a paşilor pierduţi. Într-o lume a lui Godot. Şi a lui Murphy. O lume a pesimismului şi, adeseori, a băşcăliei. O lume a bătăliilor pentru supravieţuire. Lipsită de verticalitate şi de demnitate.

Evident, cu excepţii notabile ce dau, în continuare, sens prieteniei şi credinţei. Anul acesta, mă gândesc, etern neresemnat, că viitorul îmi şi ne va aduce mai multă linişte şi mai multă înţelepciune”, se arată în mesajul lui Adrian Năstase de Sărbători.

******

Mihai Răzvan Ungureanu:

„În aceste zile sfinte, să fim alături de cei dragi, dar şi de cei slabi, de cei veniţi de departe, de cei singuri, de cei frământaţi şi necăjiţi de greutăţile vieţii. În aceste zile, să ne îngăduim să fim cei mai buni oameni”, se arată în mesajul fostului şef al Executivului.

 ******

Monica Macovei:

„Cadoul nostru de Crăciun este altul: credinta, vointa şi puterea de a ne apăra ţara de rău. De Crăciun îmi doresc să ne bucurăm împreună de o ţară demnă, de o Românie în care legea să fie egală pentru toată lumea, cetăţean simplu sau parlamentar, de o Românie în care aleşii ţării să lucreze pentru cetăţeni, şi nu împotriva lor, de o Românie respectată pe plan internaţional.

Cu cât suntem mai mulţi cei care ne dorim asta, cu atât şansele să reuşim cresc. Numai împreună salvăm România! Sărbătoarea naşterii Domnului să aducă pacea şi liniştea în sufletele tuturor şi să ne binecuvânteze cu un an nou plin de reuşite şi bucurii”.

******

Mihail Neamţu:

 „Măreţia unui lider se măsoară prin numărul de oameni pe care-i face să-şi dorească să fie, în fiecare zi, mai buni. La 25 decembrie s-a născut cel mai mare Lider din istoria umanităţii: Iisus Hristos”, a postat acesta pe Facebook.

*****

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>