Ultima ora
Publicat: joi, 16 martie 2017

Meteorologii avertizează: Lapoviță, ninsoare, vânt puternic în multe regiuni

Potrivit ANM, în intervalul  joi, 16 martie și vineri, 17 martie, la munte vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare și, mai ales în cursul zilei de joi și în noaptea de joi spre vineri  se va depune strat nou de zăpadă, pe arii restrânse mai consistent, îndeosebi în zona Carpaților Meridionali și Orientali. Primăvara, care părea că s-a instalat, se retrage brusc, făcând loc unor zile friguroase, cu vânt puternic și zăpadă.

Temporar, vântul va avea intensificări cu viteze de peste 60 — 70 km/h, iar pe crestele înalte rafalele vor depăși 80 — 90 km/h, viscolind și spulberând zăpada.
Prognoza relevă, de asemenea, că vor fi intensificări temporare ale vântului cu viteze de 50 — 60 km/h și în restul teritoriului, cu precădere în regiunile estice, nordice și centrale.
În noaptea de joi spre vineri (16/17 martie), precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare se vor semnala în estul și sud-estul Transilvaniei, pe arii mai restrânse în Moldova și izolat în Muntenia.

Sursa: AM PRESS

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>